Svenska  English  
Din kundvagn är tom

Köpvillkor

Vänligen läs nedanstående köpvillkor noga och skriv gärna ut och behåll en kopia som referens.

Om oss

Denna web-shop ägs och opereras av Bromma Hobby AB, Krossgatan 25, 162 50 Vällingby.

Om du behöver kontakta oss, sänd ett  e-post meddelande till: info@brommahobby.se
eller ring vår kundtjänst på 08-410 208 08.

Vårt org. nr. är: 556724-3141
Vårt moms reg. nr. är: SE556724314101

Bromma Hobby AB är medlem av organisationen Lek- och Babybranschen.

Valutor som vi accepterar
Vi accepterar betalning i Svenska Kronor (SEK), EURO (€), Brittiska Pund (£) samt
Amerikanska Dollar ($).

Betalningssätt

Kreditkort: MasterCard, VISA.
Debetkort: MasterCard, VISA.

Vid kortbetalning fyller du i kortnummer, månad / år (gilithetstid) samt CVV2/CVC-koden (står på
baksidan av kortet). Betalningen för köpet dras från ditt kort när du bekräftat köpet. All information
om korttransaktionen går via SSL (Secure Sockets Layer) och är säker.

Faktura med Klarna

Kan endast väljas av kund som är folkbokförd i Sverige och med faktura-adress som är samma som folkbokföringsadressen

Paypal

Vår Paypal adress är: info@brommahobby.se

Swish

Vårt Swish nummer är   123 024 79 73.  Betalning med Swish kan endast göras av kund med Swish-app utfärdad av svensk bank. Vid val av Swish som betalmetod måste betalningen ha inkommit på Bromma Hobby AB´s bankkonto senast 24 timmar efter det  att ordern lagts. Annars blir ordern avbokad..

Andra betalningsmetoder:  Bankgiro, Banköverföring.

Önskas betalning med en av dessa betalningsmetoder, måste beställningen göras via e-post, eller brev samt betalas i förväg och vara bekräftad av oss. Betalningen för en sådan beställning måste ha nått oss senast 7 dagar efter det att beställningen bekräftats av oss. Annars blir beställningen avbokad.

Personuppgifter

Bromma Hobby AB lagrar dina personuppgifter och din köphistorik men inte dina betal- eller kreditkorts-uppgifter i vår kunddatabas. Dina personuppgifter används endast för att kunna sända nyhetsbrev till dig ifall du har meddelat att du önskar detta. Varken dina  personuppgifter eller andra data som gäller din kundrelation med Bromma Hobby AB delas med eller säljs till tredje part. Vi följer i personuppgiftsavseende alltid svensk-/EU-lag. Genom att godkänna denna vår policy på vår näthandelsplats i samband med lämnande av personuppgifter och/eller köp så samtycker du till vår behandling av dina personuppgifter och köphistorik enl. ovan

Leverans

Vi packar och skickar normalt inom 24 timmar efter det att vi erhållit betalning för en order. Transporttiden
från det att vi överlämnat godset till fraktföraren/posten är i enlighet med dennes transportvillkor.
Transportkostnaden beräknas på basis av vikt & volym för varje artikel som läggs i varukorgen. Inom Sverige skickas varorna med Posten, alternativt DHL eller Schenker, beroende på vikt & volym, till ett utlämningsställe nära dig. Till utlandet skickas varorna med Posten och du kan välja mellan Vanlig Post eller Rekommenderad  Post med Spårning och Försäkring.  

Transportrisk

Bromma Hobby AB ansvarar inte för transportskador. Kontrollera att emballaget är oskadat när du kvitterar ut leveransen. Notering om eventuell skada på emballaget måste göras på mottagningskvittot/fraktsedeln som du signerar. Efter uppackning av leveransen, inspektera denna samt anmäl eventuell skada omgående till ansvarig transportör (Posten eller DHL/ Schenker). Anmälan om skadan måste göras inom 7 dagar efter mottagandet för att reklamationsrätten gentemot transportören skall gälla. Spara all dokumentation kring din leverans för att underlätta anmälan. Meddela också snarast Bromma Hobbys kundtjänst så hjälper vi dig i kontakten med ansvarig transportör.

Avbeställning och returer

Inom 14 dagar från mottagandet är du berättigad att avbeställa och returnera godset samt erhålla full återbetalning av varuvärdet, förutsatt att godset är oanvänt samt i nyskick. Innan du returnerar godset måste du kontakta oss för erhållande av ett returnummer. Återbetalningen till dig görs inom 30 dagar efter det att vi erhållit godset i retur. Vid retur av godset står du själv för returfrakten och risken för godset i händelse av förlust eller skada. Du rekommenderas därför att sända godset försäkrat och med spårningsnummer.
Undantag från returer: Batterier och ackar tas ej i retur om varan är felfri

Outlösta Paket

Paket som inte lösts ut sänds tillbaka till Bromma Hobby. Ej uthämtade försändelser, betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig de kostnader som belastar Bromma Hobby för hanteringen av det outlösta paketet samt frakter, f n 195:- inkl. moms per outlöst försändelse.
Ref: 41§ KKL.

Fel eller felaktig vara

Ifall du fått fel vara eller det är något fel på varan, ombedes du att kontakta oss snarast möjligt efter mottagandet så att vi tillsammans kan finna en lösning för avhjälpande av problemet eller komma överens om retur och återbetalning.

Garanti

Garantitid och garantivillkor är i enlighet med svensk-/EU- Lag. För garantifrågor svarar respektive tillverkare eller av tillverkare utsedd huvuddistributör/importör, till vilken vi överlämnar garantianspråk för bedömning och beslut.

Reklamation

Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Kund som önskar göra gällande fel i en vara skall kontakta Bromma Hobby snarast möjligt efter det att felet upptäckts. Mer information om rätten till reklamation finns på www.konsumentverket.se

Tvist

Bromma Hobby AB har som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Datum för utfärdande och giltighet av ovanstående köpvillkor
Ovanstående köpvillkor utfärdades och gäller tills vidare från och med den 23 november 2017.


Klarna, Paypal, Auriga ePayments, Visa, Mastercard

Copyright © Bromma Hobby AB.